Privacy Statement for my applications

First Player application is developed with MIT App Inventor, the permissions required are the defaults, I have no control over what permissions Google/MIT App Inventor requires an app to have.

To best of my knowledge it only uses this:
android.permission.READ_PHONE_STATE – to check for phone calls while the app is running.

I will not use or store any information.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tavarahaaste jatkui vaatekaapin siivouksella 25/14

Jokuaika sitten heittelin jo kasan vaatteita pois, mutta nyt oli aika siivota kaappi. Rikkinäiset roskiin ja ehjät UFF laatikkoon. Vielä jäi aika monta ehkä paitaa jäljelle. Kaikissa vaatteissa pitää ottaa uusi kulma eli jos ei tunnu hyvältä tai sovi, niin laita kiertoon, eikä kaappiin. Turhaan niitä siellä pyörii ja pyörii.

Viikolla haettiin pois näyttö ja hakua odottaa runkopatja ja kahvinkeitin.

10. Näyttö 60€
11-14. Vyö, 2x t-paita ja farkut roskiin
15-25. Paitoja, UFF

Siis 25 tavaraa ja 14 päivää ja 80€

Posted in Tavara päivässä | Comments Off on Tavarahaaste jatkui vaatekaapin siivouksella 25/14

9/10 ja kahvakuulajumia

Tavaroiden hävitys on lähtenyt hitaasti liikkeelle, mutta jotain on jo hävitetty
1. Silitysrauta 10€
2. Sukat, roskiin
3-9. Emolevy + prossu + muistit + dvd-asema + kovalevy 60GB + 2 IDE piuhaa 10€
Eli status 9/10 ja 20€

Myytynä on myös runkopatja sekä monitori, mutta ei vielä haettuna, joten listalle vasta kun homma on purkissa. Ei tämä helpolla tule, tuossakin oli nipullinen tietokonekamoja, niin tuli monta tavaraa nopeasti. Mietin muuten hetken, että omistanko edes 100 tavaraa ;D

Kahvakuulailu on nyt lajina korkattu. Oli ihan mukavaa, mutta ei pysty vieläkään kävelemään kunnolla, kun on takareidet ihan loppu. Selkäkin tietää jumpanneensa, mutta se ei ole niin kuollut.

Posted in Tavara päivässä | Leave a comment

Tavara päivässä haaste: 0/3

Docpoint festareilla menee elokuva Tavarataivas, jossa päähenkilö vie koko omaisuutensa varastoon ja saa hakea tavaran päivässä takaisin. Tämän innoittamana aloitin oman projektin, jossa yritän 100 päivässä luopua sadasta tavarasta. Pidän kirjaa editymisestä tänne blogiin. Otsikossa olevalla numero on hävitetyt tavarat/kuluneet päivät, joka siis pitäisi saada 100/100 lukemaan.

Aloituspäivä piti päättää ja laitetaan sitten tämän viikon maanatai. Yhdestäkään tavarasta en ole vielä luopunut, mutta aloitettu on laittamalla tavaraa myyntiin mm Toriin. Kirjoittelen tänne sitten kun luovuttu on.

Posted in Tavara päivässä | Leave a comment

Kissavideo

OMG the cat can not unsee the horror

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Töölön sikarikaupassa

Käytiin sitten täydentämässä varastoja viikolopun sukellusreissua varten ja töölössä palveli Markku itse. Asiantuntevasti, rennosti ja valkoiset hansikkaat kädessä. Mukaan tarttui kolmen sikarin kotelon ja kaupan päälle annetun sikarileikkurin lisäksi muutama sikari.

Ensi kysyin jotain vaniljaista, ihan kokeilumielessä. No tarjottiin CAO flavors Bella Vanilla sikareita ja yksi tänään työpaikan autotallin tupakkapaikalla poltettiin. HUH! Ensihenkoiset oli kuin joku olisi ripotellut sokeria kielelle. Mukava pehmeä maku, kaunis ulkonäkö ja hyvin palava sikari. Näitä pitää ostaa lisääkin.

Sukellusreissulle ja “polta kirkkomäki” tapahtumaa (kts. sikaritalo forum) varten ostin kaksi churchill kokoista Nat Shermania ja sitten mukaan tarttui Flor de Olivan Torpedo ja sama Manturona. Viimeisenä silmään iski Finlandia, joka piti myös isänmaallisesti kotiuttaa mukaan. Finlandia taisi olla kallein yksittäinen 9€ hintaan, muut edullisempia. Ei helmiä sioille.

Posted in Humidori | Leave a comment

Americanfood4u

Tilaus saapui taas. Tälläkertaa 48 tölkkiä Canada Dry diet ginger alea ja se helmi. Laatikollinen Mississippi Mud Black & Tan olutta.
Someones Blog

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Jokohan julkaisisi?

Nyt on viskit listattu. Pari widgettiä pitäsi vielä virittää. http://wordpress.org/extend/plugins/subpages-widget/ ja http://wordpress.org/extend/plugins/widget-logic/

ToDo:

Omat kuvat ylävalikkoon.

Projects templaten rukkaus.

Posted in Blog | Leave a comment

Lounas

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Piiputtelua

Noniin tänään tuli polteltua piippua. Pakkaus oli vähän löysä ja kiireellä tehty. Edellisen kerran jälkeen piippuun oli jäänyt tunkkaista makua. Pitää putsata kunnolla. Heitin filtterin menemään. Eipä tule ikävä sitä. Amphora on aika mautonta tavaraa.

Posted in Blog | Leave a comment