Töölön sikarikaupassa

Käytiin sitten täydentämässä varastoja viikolopun sukellusreissua varten ja töölössä palveli Markku itse. Asiantuntevasti, rennosti ja valkoiset hansikkaat kädessä. Mukaan tarttui kolmen sikarin kotelon ja kaupan päälle annetun sikarileikkurin lisäksi muutama sikari.

Ensi kysyin jotain vaniljaista, ihan kokeilumielessä. No tarjottiin CAO flavors Bella Vanilla sikareita ja yksi tänään työpaikan autotallin tupakkapaikalla poltettiin. HUH! Ensihenkoiset oli kuin joku olisi ripotellut sokeria kielelle. Mukava pehmeä maku, kaunis ulkonäkö ja hyvin palava sikari. Näitä pitää ostaa lisääkin.

Sukellusreissulle ja “polta kirkkomäki” tapahtumaa (kts. sikaritalo forum) varten ostin kaksi churchill kokoista Nat Shermania ja sitten mukaan tarttui Flor de Olivan Torpedo ja sama Manturona. Viimeisenä silmään iski Finlandia, joka piti myös isänmaallisesti kotiuttaa mukaan. Finlandia taisi olla kallein yksittäinen 9€ hintaan, muut edullisempia. Ei helmiä sioille.

This entry was posted in Humidori. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *